WEERSTAND VERHOGEN MET ESSENTIËLE OLIE.

De R zit in de maand. De snotter- en griepmaanden waarin het belangrijk is om jouw weerstand (en dat van jouw gezin) op peil te houden. Met essentiële oliën kun je jouw weerstand ondersteunen en een boost geven.

De olie die hier zeer geschikt voor is, is de samengestelde olie On Guard. doTERRA’s On Guard beschermt ons tegen schadelijke bacteriën, virussen en parasieten van buitenaf.

Het is een unieke gepatenteerde samenstelling van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Sterke anti-oxidanten die we goed kunnen gebruiken als het immuunsysteem wat verzwakt is.

Een echte beschermer.
Ik zelf gebruik deze druppels dagelijks.
Omdat ik in contact kom met veel mensen helpt On guard mij.
Zelf neem ik voor dat ik aan het werk ga 1 druppel On Guard
Dit geeft mij bescherming voor invloeden van buitenaf.

1-2-3 per dag is voldoende.

Ik adviseer mensen die worden opgenomen in het ziekenhuis om de Onguard olie mee te nemen. 3x per dag een druppel onder de voeten. Als het mogelijk is op de pols of onder de tong (let op een krachtige warme smaak)
Voor kinderen en mensen met een gevoelige huid draagolie gebruiken. 1:3 druppels kokosolie of. amandel olie. Het is ook mogelijk om een diffuser te gebruiken. De omgeving wordt gereinigd. Zo worden veel bacteriën afgeweerd.

Gelukkig krijgen essentiële oliën steeds meer bekendheid in de regulieren zorg. De kennis van meer dan 3000 jaren geleden wordt steeds meer toegepast. Daar ben ik blij mee. Op een natuurlijk manier voor jezelf zorgen. Met Aroma therapie kun je ver komen!

Wil je meer weten over de Onguard olie of andere oliën.
Bel gerust.